0 Products - € 0.00
Go to cart

My Vapery Pod Salt Blackcurrant Menthol 20mg By Xyfil (Κωδ. SKU: 8743)

Βαθμοί:
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
My Vapery Pod Salt Blackcurrant Menthol 20mg By Xyfil
Μεγέθυνση
Κατασκευαστής: MY VAPERY
Τιμή: € 7.30
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24 %
Χρόνος παράδοσης: 1-2 ΗΜΕΡΕΣ
Available
Ποσότητα:

Περιγραφή Προϊόντος:

Μια ιδιαίτερη γεύση από φραγκοστάφυλο και μέντα. Θα σας ξαφνιάσει η απίστευτη γεύση του δροσερού χυμού φραγκοστάφυλου. Η αρωματική και ξεχωριστή αυτή γεύση θα σας δροσίσει και σίγουρα θα σας ικανοποιήσε

 H Pod Salt παράγει τα άλατα νικοτίνης που βρίσκονται φυσικά στα φύλλα (φυσική μορφή της νικοτίνης) του καπνού.

Με τα άλατα νικοτίνης, η νικοτίνη απορροφάται γρηγορότερα και έχει μεγαλύτερη διάρκεια από τα παραδοσιακά υγρά νικοτίνης, ικανοποιώντας καλύτερα την ανάγκη για τσιγάρο με ένα πιο έντονο επίπεδο ικανοποίησης.

Με τα άλατα νικοτίνης έχουμε την απόλυτη ομαλή εμπειρία με ελάχιστο χτύπημα στο λαιμό.

Πλεονεκτήματα των Αλάτων Νικοτίνης

α) Δεν εμφανίζουν χτύπημα νικοτίνης. Λαμβάνεις τη νικοτίνη που αναζητάς, αλλά χωρίς να αισθάνεσαι κάψιμο στο λαιμό σου. Αυτό σημαίνει για τον καπνιστή ότι δε θα τον ενοχλεί η νικοτίνη στο άτμισμα.

β) Επειδή παίρνεις μεγαλύτερη ποσότητα νικοτίνης γρήγορα, (η διαλυτότητα του άλατος στο αίμα, επιταχύνει τη διείσδυση της νικοτίνης στους υποδοχείς του εγκεφάλου) και με μεγαλύτερη απορροφητικότητα (το ευδιάλυτο άλας τη συγκρατεί καλύτερα εντός και εκπνέεις λιγότερη), είναι αποδοτικό ακόμα και με μικρότερη συγκέντρωση νικοτίνης.

γ) Το άλας νικοτίνης εμφανίζει μία συγκέντρωση νικοτίνης στο αίμα που μετά 3-5 λεπτά κορυφώνεται και αργά (αργότερα σε σχέση με τη συμβατική ελεύθερη νικοτίνη) μειώνεται μετά 10-15 λεπτά. Αυτός ο τρόπος δράσης εξασφαλίζει ότι ένας ατμιστής, κάνοντας 2-3 εισπνοές από άλας, μπορεί να μην ατμίζει για 15-20 ή και 30 λεπτά διότι νιώθει καλυμμένος στην ανάγκη πρόσληψης νικοτίνης.

Χαρακτηριστικά: 

Μπουκαλάκι: 10ml

Νικοτίνη Αλάτων: 36mg / ml

Νικοτίνη: 20mg / ml 

Σχόλια
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Subscribe to our Newsletter