Περιγραφή Προϊόντος:
Κυκλοφορεί συσκευασμένο σε σωληνάριο (tubos) ώστε να διατηρεί τη φρεσκάδα του.
Το Hoyo de Monterrey Le Hoyo de San Juan είναι η νέα vitola που κυκλοφορεί συσκευασμένο σε σωληνάριο (tubos) ώστε να διατηρεί τη φρεσκάδα του,για μια ιστορική γραμμή που έχει επανεφευρίσκει τον εαυτό της και επέκταση της Serie Le Hoyo. Ενσωματώνει στο μείγμα της Volado, Seco και ligero φύλλα που προέρχονται από San Juan y Martínez, την ιστορική περιοχή , όπου η μάρκα γεννήθηκε το 1865,κάνοντας αυτή τη νέα vitola τη μοναδική.Τα κουτιά περιλαμβάνουν επίσης καινοτομίες στην εικόνα της μάρκας. Μια νέα αυτοκόλλητη papeleta -rectangular seal- στη μικρή πλευρά του κουτιού, αλλά και η λευκή κορδέλα που κοσμεί τα κουτιά των 25 πούρων θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε αυτό το νέο vitola Hoyo de Monterrey. Είναι μια ελκυστική επιλογή για όσους θέλουν ένα πιο ελαφρύ Habano, λεπτό και αρωματικό πούρο με γεύση φρέσκου ξύλου,λευκού πιπεριού,καρυδιού και νότες απο γλυκιά καραμέλα και αμύγδαλο.Ο καφές της Nespresso Rosabaya de Colombia,θα βοηθήσει να ανυψώσει το προφίλ γεύση του Le Hoyo de San Juan, χωρίς να εξουδετερώνει αυτό.
ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ, ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.
Το 1831, ο Don José y Batet μετανάστευσε στην Κούβα από την Ισπανία στην ηλικία των δεκατριών, όπου εργάστηκε για τον θείο του στη φυτεία που είχε στο Vuelta Abajo . Είκοσι χρόνια αργότερα, θα ανοίξει το δικό του εργοστάσιο πούρων στην Αβάνα και να αρχίσει την παραγωγή της δικής του γραμμής τα πούρα του, La Escepción. Το 1865, χρησιμοποιώντας τα κέρδη του εργοστασίου του θα αποκτήσει ένα από τα καλύτερα καπνοπαραγωγικά εργοστάσια στην Vuelta Abajo, και ξεκινά μια γραμμή πούρων που ονομάζεται Hoyo de Monterrey. Κυριολεκτικά μεταφράζεται από Ισπανικά σε Αγγλικά ως «η τρύπα του Μοντερέι» σε σχέση με το κοίλο έδαφος ευνοείται από τους καλλιεργητές καπνού υψηλής ποιότητας.Η μάρκα έγινε απίστευτα δημοφιλής, ιδιαίτερα στη βρετανική αγορά και το εργοστάσιο José έγινε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην Κούβα . Το 1900,οι Batet έχασαν τη ζωή τους στην Ισπανία και η κόρη του Lutgarda ανέλαβε την επιχείρηση που θα μείνει στην οικογένεια για άλλα τριάντα χρόνια. Το 1931, η οικογένεια Batet πωλούν εμπορικά σήματα πούρων τους, προκειμένου να επικεντρωθούν περισσότερο στην παραγωγή ζαχαροκάλαμου . Η εταιρεία Fernández, Palicio y Cía αγόρασε τα εμπορικά σήματα Hoyo de Monterrey και La Escepción και να προστεθούν στο εντυπωσιακό line-up τους, που περιλαμβάνονται ήδη Punch και Belinda. Γύρω από αυτό το διάστημα, τη δεκαετία του 1940, η σειρά Le Hoyo (μαζί με τη σειρά Chateaux, που αργότερα θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία της γραμμής πούρων Davidoff) δημιουργήθηκε για την ελβετική διανομέας Α Dürr Co. Μετά το θάνατο του συντρόφου του Fernando Palicio ο Ramón Fernández έγινε μοναδικός ιδιοκτήτης της επιχείρησης και από το 1958 οι γραμμές των πούρων του, αντιπροσώπευαν το 13% του συνόλου των εξαγωγών πούρων Αβάνας. Μετά την επανάσταση στην Κούβας η κυβέρνηση μονομερώς κρατικοποιήσε το σύνολο των πούρων κατασκευάζε και έτσι το 1959 Fernando Palicio εγκατέλειψε οικειοθελώς την Κούβα για τη Φλόριντα. Στη συνέχεια πούλησε γραμμές πούρων του στην οικογένεια Βιγιασόν, η οποία συνέχισε να κάνει Punch, Hoyo de Monterrey και Belinda πούρα τους εργοστάσιο στην Τάμπα,της Φλόριντα από καπνούς Ονδούρας για την αμερικανική αγορά. Hoyo de Monterrey συνέχισε την παραγωγή στην Κούβα και την Ονδούρα και εξακολουθεί να είναι ένα δημοφιλές, παγκοσμίως στην αγορά της Κούβας πούρο,ενώ οι γνώστες , η Epicure Νο 2, Double Coronas και σειρές Le Hoyo είναι ιδιαίτερα βραβευθείς.
Χαρακτηριστικά:
Συσκευασία 3 πούρων
Δαχτυλίδι: 54
Διάμετρος: 21.43 mm
Μήκος: 150 mm
Vitola: Geniales